На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Доброго дня всім!
Тема штрафів від Територіальних центрів комплектування (ТЦК) актуальна в Україні, особливо з огляду на нові зміни, які набули чинності в 2025 році. Порушення правил військового обліку тепер тягне за собою значні штрафи, а сама система стала більш суворою.
У цьому обговоренні хочеться дізнатися вашу думку щодо останніх змін.
Поза форумом
Розмір штрафів за порушення військового обліку значно зріс. Якщо раніше штрафи могли варіюватися від кількох сотень до кількох тисяч гривень, то тепер за порушення обов'язків військового обліку можуть накладатися значно більші штрафи (від 3 000 до 8 000 грн, а в окремих випадках — до 12 000 грн). Це вимагає від громадян більшої уважності та дотримання правил.
Поза форумом
Я ретельно за цим питанням слідкую та хочу дізнаватися, чи перевірка ТЦК є правомірною, а Сканбі мені в цьому допомагає. Цей ресурс надає доступ до актуальної та перевіреної інформації, що дозволяє вам з легкістю перевіряти дані щодо мобілізації та розшуку осіб через ТЦК. Сканбі дотримується законодавчих норм, забезпечуючи вам безпечний і правомірний доступ до необхідної інформації.
Поза форумом
Сторінок: 1