На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Задумався над покупкою розкладного дивана, але не можу визначитися з моделлю. Хотілося б, щоб він був зручним для сну, міцним та не займав багато місця у складеному вигляді. Може, хтось має досвід використання? Що краще: механізм єврокнижка чи акордеон?
Поза форумом
У мене вдома вже два роки стоїть розкладний диван із механізмом єврокнижка, і я дуже задоволена. Він зручний у використанні, легко розкладається і має просторий ящик для білизни. Матрац середньої жорсткості, що ідеально підходить для щоденного сну. Під час розкладання не скрипить, усе працює надійно.
Поза форумом
Придбав диван акордеон, і це найкраще рішення для невеликої квартири. Конструкція доволі проста, але при цьому він зручний і практичний. Поверхня для сну рівна, без стиків, що дуже важливо для спини. Матеріал оббивки легко чиститься, тож виглядає як новий навіть через рік.
Поза форумом
Коли я шукала розкладний диван, мені було важливо, щоб він був універсальним і довговічним. Обрала модель з ортопедичним наповнювачем і не помилилася. У складеному стані диван компактний, зручний для прийому гостей, а в розкладеному створює ідеально рівну поверхню для сну. Механізм трансформації розкладного дивана https://interia.com.ua/divani/raskladnye-divany/ працює плавно, що дуже зручно.
Тканина оббивки приємна на дотик і доволі стійка до зносу, не вигоряє і легко чиститься. За майже три роки інтенсивного використання диван не втратив форму, і це мене дуже радує. Якщо вам потрібен надійний і зручний варіант для щоденного сну, цей диван однозначно вартий уваги.
Поза форумом