На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Друзі, порадьте, будь ласка! Хочу зробити подарунок сестрі на день народження, але взагалі не уявляю, що вибрати. Думав про щось корисне для догляду за волоссям, але сам не дуже в темі. Може, фен для волосся? Чи це банально? Хочеться, щоб подарунок був і потрібним, і приємним. Що скажете?
Поза форумом
О, фен — це класна ідея, якщо вибрати щось хороше. Дивись, зараз є багато моделей із іонізацією, різними режимами температури та швидкості. Це реально допомагає зберегти волосся здоровим. Якщо твоя сестра часто сушить волосся, вона точно оцінить.
Поза форумом
Дякую за пораду! А ти не могла б назвати конкретну модель? Я дивився трохи, але вибір такий великий, що очі розбігаються. І ще — як ти думаєш, чи варто брати дорожчий, чи можна зупинитися на бюджетному варіанті? Не хочеться, щоб він зламався через кілька місяців.
Поза форумом
Я брав собі фен для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-pe … -volossya/ з іонізацією від BaByliss. Це була середня цінова категорія, і я дуже задоволений. Є кілька насадок, функція холодного повітря і навіть турборежим для швидкого сушіння. Головне — вибирати модель із довгим шнуром, це дуже зручно. Також раджу звертати увагу на потужність — десь від 2000 Вт, тоді волосся сушиться швидше і без перегріву. У тебе ще є час, щоб пошукати знижки чи акції в інтернет-магазинах, це може зекономити. І головне: сестра точно буде рада такому подарунку, бо догляд за волоссям — це завжди актуально.
Поза форумом