Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-04-04 17:26:14

Zona
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-25

Табак

Всем привет! Собираюсь перейти на самокрутки, так как это, как говорят, дешевле. Только вот не могу определиться, какой табак для них брать. Какие сорта лучше всего для новичков? Не хочется брать что-то слишком крепкое или с неприятным послевкусием. Есть ли магазины в Украине, где можно купить хороший табак?

Поза форумом

#2 2025-04-05 17:58:44

jordj
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-03-22

Re: Табак

Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом. Я вже давно курю й можу точно сказати, що якісний тютюн — це ключ до гарного куріння. Я знайшов для себе ідеальний магазин тютюну  Virginia Gold https://virginiagold.com.ua/ тут чудовий асортимент тютюну для самокруток, які мають приємний смак і дим. Крім того, мені дуже подобається, що вони пропонують зручну доставку по Україні — не потрібно хвилюватися, що доведеться довго чекати. У магазині є все необхідне для насолоди процесом: цигарковий папір, гільзи, фільтри та навіть машинки для набивання. Я особисто використовую тютюн для набивання — він ідеально підходить для самокруток. Рекомендую всім, хто хоче по-справжньому насолоджуватись курінням!

Поза форумом

Нижній колонтитул