Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-04-16 12:59:18

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Які можуть бути причини появи дискомфорту в піхві?

Доброго дня! Виникли неприємні відчуття в інтимній зоні — свербіж, печія, дивні виділення. Хто стикався з таким і знає, що може бути причиною? Що робити в такій ситуації, до кого звертатися?

Поза форумом

#2 2025-04-16 12:59:47

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Які можуть бути причини появи дискомфорту в піхві?

Це може бути різне: від звичайного кандидозу (молочниці) до бактеріального вагінозу. Я сам стикався з молочницею, і це дуже неприємно. Лікується це зазвичай препаратами, але обов’язково треба звертатися до гінеколога для правильного діагнозу.

Поза форумом

#3 2025-04-16 13:00:25

Tarass
Олімпієць

У мене також був такий симптом. Лікар сказав, що це міг бути просто дисбаланс флори, який часто виникає через стрес або неправильне харчування. Зараз важливо пройти курс лікування з антибіотиками та пробіотиками, щоб відновити баланс.

Поза форумом

#4 2025-04-16 13:01:19

Осип
Олімпієць

Tarass написав:

У мене також був такий симптом. Лікар сказав, що це міг бути просто дисбаланс флори, який часто виникає через стрес або неправильне харчування. Зараз важливо пройти курс лікування з антибіотиками та пробіотиками, щоб відновити баланс.

Якщо з'являються такі симптоми, це може бути ознакою різних інфекцій або захворювань, як грибок чи бактеріальний вагіноз. Я сам стикався з подібними ситуаціями, і звернувся до лікаря в «Добробут» https://dobrobut.com/ua/med/c-priciny-p … -vydelenia де мені надали точний діагноз і призначили відповідне лікування.
Це дуже важливо — не займатися самолікуванням. Я раджу звертатися до гінеколога, який може точно встановити причину та допомогти з лікуванням. У «Добробут» є кваліфіковані фахівці, які працюють з такими проблемами, тому не вагайся звертатися.

Поза форумом

Нижній колонтитул