На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Закончился второй тур... Помимо разборов задач, стиснутых в надежде кулаков и убиваний апстену интересно ещё такое дело: а какие в принципе впечатления у народа от него? Организация? Условия задач, их изюминки, сложность, тематики? Форум? Ещё что-то интересное? Короче, предлагаю писать, что понравилось вам на этот раз, а что нет.
(Своё мнение оставлю, вопреки традиции, завтра. Спать хочется... А вас - прошу!)
Поза форумом
Тур класний , зробив всі задачі за 3 дні, потім тиждень шлагеував, потім задачі потестував, і взявся помагати молодшому поколінню. На рахунок задач - 3,5 суто математичні, 4,2 - плоска, 1 трошки задумався над реалізацією.
Робимо ставки на номер задачі Нейтера.
Мій прогноз - 3.
Поза форумом
spiker написав:
Робимо ставки на номер задачі Нейтера.
Мій прогноз - 3.
5 - адназначна
Поза форумом
Точно 5!
Поза форумом
А взагалі тур сподобався. Як завжди, після прочитання умов — нерозуміння, розгубленість. Потім після прочитання форуму — якесь розуміння...
Організація — не без накладок, але із ким не буває. Тож, ліпше на це не зважати. Зворотній зв'язок присутній, жодне питання не лишилося без відповіді.
Тож, якщо і термін перевірки буде, як минулого разу, то поставлю журі за тур 200 балів.
Поза форумом
5 задача надто свічена, тупа модифікація ханойських башнів
Поза форумом
spiker написав:
5 задача надто свічена, тупа модифікація ханойських башнів
А перша — взагалі не модифікація послідовності Фібоначчі.
Поза форумом
не, пятая не Нейтера ТОЧНО)))
Поза форумом
Судя по результатам проверки, задачей Нейтера может быть или первая, или третья, или четвёртая. Первая СЛИШКОМ стандартная для этого, имхо. А вот между CrossGroup и Liquidation я теряюсь. Скорее всё-таки №3. Потому как юмор условия четвёртой более соответствует обычному стилю жюри
Поза форумом
Все задачи проверены. Кандидатов осталось два
Поза форумом
судя по всему таки ... блин а ведь хз - но ставлю на первую
Поза форумом
Skiminok написав:
Кандидатов осталось два
Нифакт )))
Поза форумом
Задача Liquidation — Іллі Порубльова. Він про це писав.
Поза форумом