На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
/* Чисто мое ИМХО */ те, кто часто на такое полагается, потом кусают локти о пролетевших полнобальных задачах.
Особенно, если такое поведение нигде не прописано.
Поза форумом
Правда. Часто вканує, шо занулується, але буває й таке, шо ні... Особливо на тестувальних серваках, яких перерубують раз на пару років => оперативка загаджена старими значеннями змінних. Напевне це через то...
Поза форумом
Гмм... Все-таки тут є й цікаві задачі - правда в основному 4-му турі. Й в цьому турі sightseeing цікава була. Щоправда я сумарно над нею думав... хвилину... Писав 10... Максимум балів.
Поза форумом
ibm написав:
Правда. Часто вканує, шо занулується, але буває й таке, шо ні... Особливо на тестувальних серваках, яких перерубують раз на пару років => оперативка загаджена старими значеннями змінних. Напевне це через то...
. Насмешил... Понятно что не из-за этого.
Поза форумом
ibm написав:
Через шо?
Ну ты ж не думаешь что каждый раз когда память освобождается кусок памяти обнуляется?
(Обнуление делает сам компилятор)
Відредаговано simonenko (2008-01-11 21:17:32)
Поза форумом
Ну, не думаю, і? Я кажу, що пам'ять занулюється при перезавантаженні, а на серваках то буває рідко.
>>(Обнуление делает сам компилятор)
Як показує практика: і Паскалівський (С-шний і е мав би) - теж не завжди занулює пам'ять при аллокейтанні змінних.
Поза форумом
Как показывает практика, если прога не обнуляет (или шире говоря, не инициализирует) свою память, это проблемы проги. И программиста, который ее писал.
То, что обязано обнуляться по стандартам, в С/С++ всегда обнуляется как надо.
И в паскале тоже.
Другое дело, что те же локальные переменные компилятор обнулять НЕ ОБЯЗАН.
Но в любом случае от частоты перезагрузки серверов оно не зависит. Корректный код будет работать независимо от этого.
Поза форумом
ibm написав:
Ну, не думаю, і? Я кажу, що пам'ять занулюється при перезавантаженні, а на серваках то буває рідко.
>>(Обнуление делает сам компилятор)
Як показує практика: і Паскалівський (С-шний і е мав би) - теж не завжди занулює пам'ять при аллокейтанні змінних.
Обнулення йде у режимі відладки глобальних змінних. А в режимі системи... Один чоловік два роки назад на республіці втратив 100 балів і потенційні відбори через необнулення змінної.
Поза форумом