На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
......потім кілька разів "дорівнює", то кожного .....
эта строчка меня сильно смущает, я пробывал на нескольких калькуляторах на одних надобыло нажать = 1 раз на некоторых 2, на некоторых оно срабатывало после 2 нажатие, а после 1-го еше возвращала старый результат
Поза форумом
какой этот? тот что было 1 нажали +=+= стало 4, или такой 1 +==+== и будет 5?
Поза форумом
Ключевая фраза:
...Як відомо, якщо натискувати "плюс", а потім кілька разів "дорівнює", то кожного разу буде додаватися те число, яке було на екрані до натиснення "плюс"-а.
Непонятно? Попробую перефразировать...
При нажатии «+» то число, которое сейчас на экране, копируется в некий «буфер обмена».
При нажатии «=» к тому числу, которое сейчас на экране, прибавляется число из «буфера обмена».
Поза форумом
та я это понял, просто на некоротых калькуляторах которые я проверял там было так:
+ - копируем в буфер
= - ничего
= - + из буфер
= - + из буфер
+ - копируем в буфер№2
= - + из буфера №1
= - + из буфера №2
вот так вот получалось)
Відредаговано Cris (2008-11-19 18:38:25)
Поза форумом
ну мне хтото ответит? а то я прогу зделал но только бось что она не будет рабоитать из-за того что не так нажатия считаються
Поза форумом
Cris написав:
та я это понял, просто на некоротых калькуляторах которые я проверял там было так:
+ - копируем в буфер
= - ничего
= - + из буфер
= - + из буфер
+ - копируем в буфер№2
= - + из буфера №1
= - + из буфера №2
вот так вот получалось)
судя по всему калькулятор жури работает так:
1)При включении на екране появляется "1";
2)
+ - копируем в буфер
= - + из буфер
= - + из буфер
+ - копируем в буфер(тот же)
= - + из буфера(все того же)
Поза форумом
Cris, ти можеш запропонувати дві різні схеми роботи калькулятора, які обидві відповідають умові задачі, обидві призводять до того, що для вхідних даних
6
правильною відповіддю є
5
і які для деяких інших вхідних даних даватимуть різні результати?
Особисто мені так здалося, що ні.
Але якщо раптом ти бачиш такі два різні розуміння, то тут справді є проблема, якою треба тормошити журі. В_такому разі роз'ясни пліз детальніше, як у тебе на обох можливих схемах виходить відповідь 5 і для яких інших вхідних даних ці схеми дадуть різні відповіді.
До речі, велике прохання не вести дискусію у стилі "ну мне хтото ответит?". А то тобі атвєтят, але не по суті питання.
Відредаговано IvanZaremba (2008-11-20 20:06:22)
Поза форумом
ну например есть 2 схемы
"+" - нажимаем +
"=" - нажимаем равно
"1"..."n" - то что показет на экране
для разбора приведу пример из теста вход 6 - должно быть 5 на выходе
№1:
1+=2=3+=6 - и того 5 нажиманий
№2:
1+==2=3+=4=7
или же это:
1+==2+=3=5=7 и тут получить 6 мона только так:
1+==2=3=4=5=6 - 7 нажиманий
сам это все написал и походу они в тестах учитывают вариант 1
Поза форумом
Коментарий автора насчет схем: внимательно прочитайте условие. Там все четко описано. Используйте такой "калькулятор", какой описан в условии.
Відредаговано partisan (2008-11-22 15:51:24)
Поза форумом
Таке питання: якщо вводити 1, яка повинна бути відповідь(0 чи 1)?
Поза форумом
0, нажатий же небудет)
Поза форумом
ясн, так и думал
Поза форумом
Одне запитання: для 20 відповідь 9?
Поза форумом
guest1 написав:
Protego написав:
Такие вопросы до окончания тура задавать нельзя.
Да нет, пусть задаёт, но только вот никто ему не ответит.
2 Protego, запам’ятай одну річ: єдина правильна відповідь на всі питання про життя, Всесвіт і та іншу муру — це 42. Підтверджено вперше та вдруге (українську версію він чогось не знає) навіть Ґуґлом. І навіть шість помножити на дев’ять — це теж 42.
А якщо бути серйозним, то написано ж, що не обговорюються питання, пов’язані з розв’язками до закінчення туру.
Поза форумом
ZuTa написав:
Так важко на калькуляторі обчислити 20! ???
Дозволю собі одну вольність. 2 Protego, він тебе дурить! Там не 20!, там (((20!)!)!)!. А якщо знову серйозно, то не треба давати підказок, навіть невірних, навіть за три з половиною години до кінця туру.
Поза форумом
Я думаю, Тарас мав на увазі, що результат для числа 20 можна обчислити на калькуляторі без особливих проблем, а не що відповідь - (20! )Можливо, я помиляюся.
Поза форумом
guest1 написав:
Protego написав:
Такие вопросы до окончания тура задавать нельзя.
Добре! Я більше не буду!!!
Поза форумом