На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Питання до журі : о якій годині планується розпочати 4 тур ???
по ходу ще не вирішили. в будь-якому випадку журі надіслить всім учаникам листи(на ел. пошту) з подробицями.
Поза форумом
В мене теж накладка з областю. 2-й тур. Перший тур, у нас на районє, взагалі не враховується до загального підсумку. +1 тим хто скаже, шо Система <self_censored>.
Слава МОНУ! Блін, дійсно треба бути геніальними людьми, щоб додуматися впердолити 3 олімпіади нараз! І ше геніальнішими треба бути, щоб перенести і-нет олімпіаду з інфи через олімпіаду з математики, а обласні з інфи - пох. Чьо там! Ітак ніхто на ту інфу не йде - всі круті програмісти на 2-ому турі математики! Заграла, блін, ваша математика ше рік тому!
Поза форумом
А мені в списку учасників 4 туру,неправильно указали назву регіону і класу,можна це якось виправити?
Поза форумом
Cris написав:
zdivbest написав:
А мені в списку учасників 4 туру,неправильно указали назву регіону і класу,можна це якось виправити?
у меня тож исправили назву школу, хоть яи участвовать несобираюсь всеравно не дело, что админы исправля.т
у емня указано ССШ №9(Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №9 - полное название) а поменяли на ЗОШ №9 (Загально освітня школа), вот так вот)) получаеться меня перевели из специализированой в простую)
Відредаговано Cris (2009-01-28 13:34:00)
Поза форумом
Cris написав:
Cris написав:
zdivbest написав:
у меня тож исправили назву школу, хоть яи участвовать несобираюсь всеравно не дело, что админы исправля.т
у емня указано ССШ №9(Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №9 - полное название) а поменяли на ЗОШ №9 (Загально освітня школа), вот так вот)) получаеться меня перевели из специализированой в простую)
Шановне журі,чи зможите виправити мої дані,учасник-Ivan Zdomskyi;регіон-Чорний Потік(можна Івано-Франківськ);клас-9;дякую...
Відредаговано zdivbest (2009-01-28 16:21:18)
Поза форумом
так когда 4й тур ?
Поза форумом
так когда 4й тур ?
Та скажуть жюрi!11
Відредаговано astor (2009-01-28 19:40:46)
Поза форумом
Тільки вчора прийшов з обласної по інформатиці, таких важких задач не будо уже, мабуть, років 10, ще й зробили онлайн перевірку. 7 числа в мене математика. 8 підійшло б. Але, мабуть, краще всього провесте через тиждень - 14 чи 15, олімпіад вже точно не буде.
Поза форумом
V@ny@ написав:
Тільки вчора прийшов з обласної по інформатиці, таких важких задач не будо уже, мабуть, років 10, ще й зробили онлайн перевірку. 7 числа в мене математика. 8 підійшло б. Але, мабуть, краще всього провесте через тиждень - 14 чи 15, олімпіад вже точно не буде.
У мене теж вчора була обласна з інформатики...но задачі як на мене були дуже прості)))Так яка дата проведення реал-олімп?Дуже хочу поїхати.А правда що її ми писати не будемо вдома,а десь при нагляді учителів?
Поза форумом
Все, кто не школьники, или же не прошёл на четвёртый тур — пишут где угодно, а остальные (школьники, прошедшие в четвёртый тур) пишут в определённой школе (по области, в которой они живут), и эти места согласовываются с местными координаторами олимпиад. Вроде так.
Відредаговано guest1 (2009-01-30 13:48:28)
Поза форумом
ZuTa написав:
А якшо я не буду приймати участь в реал-турі - я повинен написати відмову чи як?
нет ,просто не пиши и все)
Поза форумом