На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Здається, щось з системою...
17.00 26.11.2011
не приймаються ніякі завдання на он-лайн перевірку.
Пише "сталася технічна помилка" навіть для тих завдань, що раніше перевірялись нормально.
Поза форумом
Странно, но у меня всё работает. Только что сдал задачу TC100 из первого тура, все тесты прошло. Возможно, у Вас неправильно указано название задачи (похожие буквы «c» и «с», например).
Поза форумом
Яке обмеження на розмір коду?
Чи співпадае воно з обмеженням на онлайн-перевірці?
Чи має значення час компілювання программи?
Відредаговано il____ (2011-12-08 16:48:47)
Поза форумом
11 декабря сайт интернет олимпиады вообще не загружается.
Когда исправят эту проблему?
Поза форумом
WslF написав:
11 декабря сайт интернет олимпиады вообще не загружается.
Когда исправят эту проблему?
У мене все працює(близько 14-15 години заходив і щойно). Мабуть проблема десь на Вашій стороні.
Поза форумом
Вже запрацювало.
Поза форумом
Яке обмеження на розмір коду?
Чи співпадае воно з обмеженням на онлайн-перевірці?
Чи має значення час компілювання программи?
Поза форумом
Скажіть, а можна якось виділити int [1000000] зі стеку?
Наприклад, у VC++ є директива компілятора #pragma comment (linker, "/stack:скільки_потрібно")
Поза форумом
iama написав:
Скажіть, а можна якось виділити int [1000000] зі стеку?
Наприклад, у VC++ є директива компілятора #pragma comment (linker, "/stack:скільки_потрібно")
gcc такого не вміє. Під лінуксом розміром стеку керує система, а не програма.
Одне з рішень - оголосити масив глобальним. Або ж юзати динамічні масиви(STL-ний vector<int> big_array(1000000); або int *big_array=new int[1000000];)
П.С. Не знаю, як налаштований перевіряючий сервер, але у мене в Убунті стандартно стоїть розмір стеку 8 МБайт, тож 4-мегабайтовий масив влазить без проблем.
Відредаговано Dim_ov (2011-12-26 18:37:03)
Поза форумом
Що під лінуксом керує операційна система, а не програма -- наскільки знаю, правда.
На мою думку, найкращий варіант вирішення проблеми залежить від того, навіщо хочемо робити локальним великий масив. STL-ні vector-и -- добре і зручно, але все-таки трохи повільніше за звичайні масиви (і від того, наскільки часто їх треба створювати/знищувати, залежить, чи привнесе це помітний вплив на час роботи). Глобальні масиви -- ідеологічно некрасиво.
Ще один досі не згаданий технічний прийом -- оголошувати начебто і локально (всерЕдині функції), але з модифікатором static. Такі змінні (в т.ч. й масиви) локальні в смислі області видимості, але глобальні в смислі того, як на них виділяється пам"ять. Тільки слід чітко розуміти, що якщо функція, яка використовує static-змінну, буде рекурсивною, то ця змінна буде одна й та сама для всіх рівнів рекурсії. Ну і треба додатково розбиратися що буде якщо це все всередині не просто глобальної функції, а метода об"єкта -- здається (точно не пам"ятаю), така змінна буде спільна ще й для всіх примірників об"єкта.
Поза форумом
Ilya Porublyov написав:
Ну і треба додатково розбиратися що буде якщо це все всередині не просто глобальної функції, а метода об"єкта -- здається (точно не пам"ятаю), така змінна буде спільна ще й для всіх примірників об"єкта.
Так, статична змінна методу класу, як і статичне поле класу є спільними для всих екземплярів класу. Різниця знову тільки в області видимості.
Відредаговано Dim_ov (2011-12-27 00:14:39)
Поза форумом
Чому сервер впав за пів-години до кінця?
Поза форумом
Сайт повис в 23:30 вместо обещанных 00:00 . Из - за этого я не могу сдать задачу.
Поза форумом
предлагаю продлить срок отправки на 1 день!
Поза форумом
glina написав:
Сайт повис в 23:30 вместо обещанных 00:00 . Из - за этого я не могу сдать задачу.
Ви вирішили здавати задачу в останні півгодини, замість наданого вам місяця. Через те, що ви такий не один, сайт не витримав і повис в 23:30 замість обіцяних 00:00
Якщо серйозно, то думаю журі приймуть відправки, що не дуже сильно перевищуватимуть дедлайни.
Поза форумом
Snoop5176 написав:
предлагаю продлить срок отправки на 1 день!
Така поведінка минулого року тут та на початку курсу тут викликала сильне невдоволення тих, хто не відкладав здачу рішень до останніх хвилин.
Та й справді несправедливо якось, що частина учасників отримує додатковий день.
Поза форумом
У Правилах олімпіади здається написано (прочитати зараз неможливо із-за того що сайт висить), що можна було відправляти поштою.
Потрібно було, мабуть, скористатись цією можливістю.
Поза форумом
А для тех кто про это не знал есть ли еще возможность сейчас отправить решения по почте ?
Поза форумом
А хто Вам заважає це перевірити зараз?
Відправте - перед собою совість буде однозначно чиста - Ви відправку зробили. І у листі вкажіть причину відправки саме поштою.
Я думаю, що ті розвязки, що пришлють по пошті до ранку скоріше всього можуть бути перевірені, хоча я можу й помилятись...
Поза форумом
Тогда не могли бы вы мне напомнить формат письма с решением ( из - за недоступности сайта я не могу прочесть правила ) .
Поза форумом
Из-за технических проблем (для некоторых регионов доступ к серверу был затруднен по независящим от нас причинам) прием заданий продолжен до 12-00 28 декабря.
Поза форумом