На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Как программа должна реагировать на К=14 и другие невозможные (если я правильно понял задачу) длины последовательностей? Или таких входных данных не будет?
Поза форумом
Не будет, читайте внимательно условие с самого начала!
Поза форумом
Спасибо.
Я просто хотел уточнить.
Поза форумом
Вибачте, чи обов'язковим є загублення кількох однакових цифр і заміна їх однією?
Поза форумом
Так, обов"язковим.
А як інакше -- щоб для прикладу з умови можна було виводити хоч 12 хоч 11 і будь-яка з цих відповідей була правильною??? ??? ???
Поза форумом
У мене в онлайн-перевірці задача проходить на 57, а в таблиці результатів на 48. З чим це може бути пов'язано?
Відредаговано LGod (2012-02-04 15:15:03)
Поза форумом
LGod написав:
У мене в онлайн-перевірці задача проходить на 57, а в таблиці результатів на 48. З чим це може бути пов'язано?
Якщо треба, я Придій Ріхард.
Остаточними результати будуть після розсилання листа, який про це повідомляє. Поки-що бали можуть трохи мінятися.
Якщо ж нічого не зміниться - скоріш за все, причина у тому, що деякі тести програма проходить "на границі" ТЛ-у, а при офіційній перевірці ТЛ-и значно жорсткіші.
Поза форумом
Dim_ov написав:
LGod написав:
Остаточними результати будуть після розсилання листа, який про це повідомляє. Поки-що бали можуть трохи мінятися.
Якщо ж нічого не зміниться - скоріш за все, причина у тому, що деякі тести програма проходить "на границі" ТЛ-у, а при офіційній перевірці ТЛ-и значно жорсткіші.
У мене програма працює максимум 0.03 сек, а таймлім стоїть 0.06 сек на відповідних тестах.
Поза форумом