На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Список участников опубликован http://www.olymp.vinnica.ua/index_ua.ph … p;cid=1167
Проходной балл - 200. Участнкам разослано сообщение. Некотрые имеют "нерабочие" адреса - письма вернулись. Если вы есть в списке и не получили письмо с правилами - пишите нам!
Поза форумом
Здравствуйте. Мне не пришло письмо, хотя я есть в списке участников 4-го тура. Моё имя: Мудриевский Петр. Мой е-майл: traveller6@bk.ru или traveller6@email.com
Відредаговано traveller6 (2012-02-07 16:05:25)
Поза форумом
traveller6 написав:
Здравствуйте. Мне не пришло письмо, хотя я есть в списке участников 4-го тура. Моё имя: Мудриевский Петр. Мой е-майл: traveller6@bk.ru или traveller6@email.com
А вы попробуйте сами отправить письмо по тому адресу, который указали при регистрации в 1-3 турах!
Если получится...:-(
Смотрите почту.
Поза форумом
Мне пришло письмо, но когда я пишу регистрационное письмо, мне не отвечают и поэтому я не знаю свой код участника 4-го тура (я пробовал и с traveller6@bk.ru и с traveller6@email.com).
Відредаговано traveller6 (2012-02-07 21:23:37)
Поза форумом
traveller6 написав:
Мне пришло письмо, но когда я пишу регистрационное письмо, мне не отвечают и поэтому я не знаю свой код участника 4-го тура (я пробовал и с traveller6@bk.ru и с traveller6@email.com).
Письмо пришло спустя 4 часа.
Поза форумом
Я є в списку учасників 4 туру . Але мій майл адрес взломали і я його не можу відновити. Чи можливо вам змінити мій майл (hoha96@list.ru)під яким я брав участь у трьох турах на інше ? (в списку я за 9 клас ІП : Владислав Хохлов ; на майл :hoha96@yandex.ru)
Поза форумом
hoha97 написав:
Я є в списку учасників 4 туру . Але мій майл адрес взломали і я його не можу відновити. Чи можливо вам змінити мій майл (hoha96@list.ru)під яким я брав участь у трьох турах на інше ? (в списку я за 9 клас ІП : Владислав Хохлов ; на майл :hoha96@yandex.ru)
На ваш новый адрес отправлены правила. Действуйте!
Поза форумом
Я отправил с rambler-а письмо на регистрацию, но мне не пришел сразу ответ. После этого я зарегистрировался с gmail, получил код, а после этого на рамблер тоже пришел ответ (через полдня). В таблицу участников я был добавлен один раз, а в список - два. Вопрос администрации: Какой полученых кодов нужно будет использовать в реалтайм туре. пошлите ответ на e-mail: valiklukjanets95@rambler.ru
Відредаговано valikluks95 (2012-02-09 22:05:09)
Поза форумом
Шановне журі, я відправив листи на реєстрацію в четвертому турі, але не отримав відповіді.
Моє імя: Федоров Олександр, e-mail fedorovoleksandr@mail.ru
Поза форумом
Добрый вечер!
Как узнать, получена ли моя анкета?
Поза форумом
Я не можу зареєструватися. Уже 3 чи 4 рази пробував. Я є в учасниках 4 туру: http://www.olymp.vinnica.ua/index_ua.ph … p;cid=1167 на 131 позиції. реєструюсь строго по формі. Прошу розібратись. моя електронна почта: vetal12309@mail.ru
Поза форумом
Попробуйте зареєструватись з іншого E-mail
У нас теж була проблема, коли намагались реєструватись з mail.ru. А от з yandex.ru все пройшло без проблем і код отримали через декілька хвилин.
Відредаговано LVV (2012-02-14 20:29:36)
Поза форумом
LVV написав:
Попробуйте зареєструватись з іншого E-mail
У нас теж була проблема, коли намагались реєструватись з mail.ru. А от з yandex.ru все пройшло без проблем і код отримали через декілька хвилин.
(мабуть поштовий сервер mail.ru дуже жорстко відсіює спами)
дякую, уже все походу нормально)))))
УУУУУРРРААААА
Поза форумом
Я пройшов до 4-ого етапу олімпіади,але втратив доступ до почтової адреси,на яку мав прийти лист,тому я не можу зареєструватися.Прошу змінити адресу під якою я брав участь в олімпіаді bilyachenkoo@bk.ru на bilyachenkoo@mail.ru (ПІ Біляченко Олексій,9 клас,м Житомир).
Поза форумом