На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
За умовою: "Спочатку ввімкнута функція вибору однозначних каналів"
Питання: Ця функція ввімкнута навіть тоді, коли телевізор спочатку знаходиться на двоцифровому каналі?
Якщо "ні", то чи потрібно вимикати двозначну функцію "double" при переході з двоцифрового на одноцифровый канал, чи це відбудеться автоматично, як у звичайному телевізорi???
Відредаговано LVV (2013-12-05 08:39:13)
Поза форумом
Дуже прошу адміністраторів дати відповіть на це запитання, в мене це єдине запитання по цій задачі
Поза форумом
Спочатку ввімкнута функція вибору однозначних каналів, незалежно який канал Ви дивитесь
Поза форумом
І все таки, чи потрібно вимикати двозначну функцію "double" при переході з двоцифрового на одноцифровый канал (тобто, вмикати однозначну функцію), чи це відбудеться автоматично, як у звичайному телевізорi???
В умові про це не сказано.
Поза форумом
Член жюри только что ответил, что по-умолчанию выбрана функция однозначных каналов. Очевидно, что она не может быть включена одновременно с функцией выбора двузначных каналов, так что...
Поза форумом
adamant написав:
Член жюри только что ответил, что по-умолчанию выбрана функция однозначных каналов. Очевидно, что она не может быть включена одновременно с функцией выбора двузначных каналов, так что...
Пардон. Я трохи "заблукав" . помилково вважав, що я увімкнув двозначну фунуцію, перейшов на двозначний канал, а потім потрібно перейти на однозначний... Забув, що за умовою здійснюється лише один перехід з каналу а на канал b,
Дякую за відповіді.
Поза форумом
Может ли a быть равно b?
Поза форумом
VIRUS написав:
Может ли a быть равно b?
Напевно ні, в умові було б сказано.
Поза форумом
StopFan написав:
VIRUS написав:
Может ли a быть равно b?
Напевно ні, в умові було б сказано.
Якщо в умові це не заперечується, то краще вважати, що таке може бути. Єдина вимога за умовою:(1 ≤ a,b ≤ 99)
Відредаговано LVV (2013-12-07 19:06:47)
Поза форумом
не так вже і важко зробити
if(a==b)
{...}
мене більше цікавить ліміт по часу
Поза форумом
Традиционно здесь не оговаривается тайм-лимит. Более того, он может быть разным на разных тестах. Как однажды говорилось членами жюри, это сделано для того, чтобы участники писали наилучшее решение, а не "пропихивали" их в тл.
Поза форумом