На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Я не знаю на скільки снхронізовано проводять захист науково-дослідницьких робіт МАН та яка кількість учасників приймають участь у ньому, але особисто у моєму регіоні він проводиться 15.02.
Якщо БІЛЬША ЧАСТИНА учасників 4-го туру стикаються з таким самим співпадінням, то ймовірно можна і необхідно щось змінити.
Якщо проблема лише в мене, то вибачте, що турбую, не суттєво.
Дякую за увагу.
Поза форумом
У меня тоже 15 МАН
Предлагаю на него забить:D
Поза форумом
Добрий день, в мене не регіструється на 4 тур, я ввожу пароль, який мені надіслали, проте вивиодить "Доступ заборонено", підкажіть будь ласка, що робити?
Поза форумом
Всем здравствуйте! У нас 15-го областная олимпиада по информатике. yaa, у меня то же самое.
Поза форумом
yaa написав:
Добрий день, в мене не регіструється на 4 тур, я ввожу пароль, який мені надіслали, проте вивиодить "Доступ заборонено", підкажіть будь ласка, що робити?
Замените 13 на 14.
Поза форумом
У нас теж 15-го обласна олімпіада з інформатики.
Поза форумом
Не могу зарегистрироваться на 4 тур. Ввожу пароль и с 2014, и с 2013. В ответ "Доступ заборонено".
Поза форумом
ViziVy написав:
Не могу зарегистрироваться на 4 тур. Ввожу пароль и с 2014, и с 2013. В ответ "Доступ заборонено".
Уже исправили, правильный вариант снова 2013.
Поза форумом
Вводите пароль, который получен в письме - все будет Ок!
Поза форумом
infoshoc написав:
Я не знаю на скільки снхронізовано проводять захист науково-дослідницьких робіт МАН та яка кількість учасників приймають участь у ньому, але особисто у моєму регіоні він проводиться 15.02.
Якщо БІЛЬША ЧАСТИНА учасників 4-го туру стикаються з таким самим співпадінням, то ймовірно можна і необхідно щось змінити.
Якщо проблема лише в мене, то вибачте, що турбую, не суттєво.
Дякую за увагу.
Наказ МОН України №1649 від 24.11.2013 р. визначає дату фінала 15 лютого 2014 р. На жаль ваші МАНівські діячі не читають накази...
Поза форумом
Taras_Z написав:
У нас теж 15-го обласна олімпіада з інформатики.
Обласні олімпіади з інформатики ПОВИННІ були проведені по всій Україні в єдиний термін - 1-2 лютого 2014 р, був відповідний лист міністерства.. У вас щось там змінили...нічим не можу допомогти.
Поза форумом
Жюри_Пасихов написав:
Наказ МОН України №1649 від 24.11.2013 р. визначає дату фінала 15 лютого 2014 р. На жаль ваші МАНівські діячі не читають накази...
У наказі написано:
З інформатики – 15 та 16 лютого 2014 року на базі фізико-математичної гімназії № 17 м. Вінниці (Нестюк В. М.).
А у багатьох областях обласні перенесли саме на 14-15, або 15-16 через погодні умови.
Тому у деяких учнів взагалі потрійне співпадіння: МАН, обласна і NetOI.
Поза форумом
Шановний Юрій Якович!
В Харкові обласний конкурс МАН збігається з 4 етапом NetOI. Шість учнів нашої школи, у тому числі два переможця NetOI минулого року, не будуть змагатися в четвертому етапі. Це дуже прикро, оскільки ми дуже поважаємо NetOI та щороку приймаємо в ній участь. Скажіть будь ласка, може є можливість провести тур у той самий день, але пізніше? Наприклад, о 13 годині. Вважаю, що для учнів, що не беруть участі в конкурсі МАН це було б несуттєво, а для манівців - це можливість взяти участь у NetOI.
З повагою, вчитель інформатики ХНВК №45 Березова С.О.
Поза форумом
Допоможіть будь ласка, я неправильно заповнив графу E-Mail, чи є якась можливість перереєструватися або змінити дану реєстрацію?
Поза форумом
uchenik написав:
Допоможіть будь ласка, я неправильно заповнив графу E-Mail, чи є якась можливість перереєструватися або змінити дану реєстрацію?
Я бы порекомендовал в срочном порядке написать письмо об этом оргкомитету по адресу olymp@olymp.vinnica.ua, а также, возможно, написать лично координатору олимпиады - Пасихову Юрию Яковлевичу через службу скайп - pasichov. Так уж сложилось, что форум здесь не всегда просматривается жюри в срок.
Поза форумом
Дякую за пораду
Поза форумом
Уважаемое жюри!
Подскажите:
1) когда будут опубликованы (предварительные/окончательные) результаты 4-го тура ?
2) будет ли возможность зрителям on-line "болеть" за своих во время тура?
Спасибо!
Поза форумом
Шановне журі!
Мені не прийшов код доступу на реєстрацію, але наказ на мене прийшов.
З повагою,
Потапчук Анатолій (SV3120)
Відредаговано dewitt (2014-02-14 16:17:10)
Поза форумом
dewitt написав:
Шановне журі!
Мені не прийшов код доступу на реєстрацію, але наказ на мене прийшов.
Рискнул выслать код на email.
Поза форумом
shoa169 написав:
dewitt написав:
Шановне журі!
Мені не прийшов код доступу на реєстрацію, але наказ на мене прийшов.Рискнул выслать код на email.
Дуже гарно дякую!
Поза форумом
shoa169 написав:
Уважаемое жюри!
Подскажите:
1) когда будут опубликованы (предварительные/окончательные) результаты 4-го тура ?
2) будет ли возможность зрителям on-line "болеть" за своих во время тура?
Спасибо!
Возможность будет!
Поза форумом
А в скільки годин початок? 8-30 чи 9-30?
Поза форумом