На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Чи не могли б ви перевірити задачу тренувального туру "Задача DEMO_F". У мене таке відчуття, що Ваша система некоректно спримає вхідні дані.
Постійно помилка FAILED (Time Out)
Я вже просто взяв зчитування данних, і вивід неправильної відповіді.. але всерівно не помилка "Вронг ансвер" а саме FAILED (Time Out)
var n,m,i,j,a,b:longint;
s:string;
begin
readln(n);
for i:=1 to n do
begin
readln(m);
for j:=1 to m do
readln(a,b);
end;
writeln('1');
end.
Наголошую - це неправильний розвязок, а просто читання даних... без ніяких опрацювань.. і всерівно в ліміт часу не вкладаюся.. такого бути не може? чи паскаль щось не так робить?
Поза форумом
Шановний! При автоматизованій перевірці слід СТРОГО слідувати технічним умовам! Формат введення і виведення має їм повністю відповідати!
=========================================================
program demo_f;
var n,k,i,j: integer;
x,y,p: byte;
b: boolean;
a: array[1..32000] of boolean;
begin
read(n);
for i:=1 to n do begin
read(k);
if k=0 then begin
a[i]:=true;
break;
end;
read(x,y);
p:= (x+y) mod 2;
b:=true;
for j:=1 to k-1 do begin
read(x,y);
if (x+y) mod 2<>p then begin
b:=false;
end;
end;
a[i]:=b;
end;
for i:=1 to n do if a[i] then write('1') else write('0');
end.
=========================
Поза форумом
Дякую, Шанований, наш член жюрі за відповідь.
А чи не могли б ви детально пояснити чому саме так у вас відбувається.. це ваша система така?
Ось погляньте..
Ваш формат вхідних даних http://c2n.me/3ndO0Lh
Тобто
3
3
1 2
і т.д.
Ви пропонуете читати дані за допомогою команди read
Наскільки я вчив раніше, і читав літературу (наприклад при роботі із файлами так відбувається на всі 100%) то вхідні дані так, беззаперечно можна прочитати таким способом як ви.. але якщо я напишу
readln(n)
то n=3 і курсор буде переведено для читання у наступний рядок.. так як у вас у форматі даних.
Далі readln(m) => m=3 (трійка у другому рядку)
readln(a,b) читаємо 1 і 2 і переводимо на наступний рядок...
До речі.
Спробував у себе видозмінити трішки код перший (неправильний) на команду read.. і о чудо.. тільки кількість Ваших тестів находяться у першому рядку.. а усі інші числа повинні бути в другому рядку... тобто надалі команда readln не спрацьовує.
Ось правильна видозміна.
readln(n);
for i:=1 to n do
begin
read(m);
for j:=1 to m do
read(a,b);
end;
Як на мене це не коректно.. покажіть де я порушив ваші вимоги формату вхідних даних?
P.S. Замінив readln на read і моя програма запрацювала на всі 100%.
Поза форумом
А тепер я не зрозумів, якщо я працюю з С++ у цій мові є два варіанта зчитування даних як я знаю cin та scanf. Який з цих операторів можна застосувати до задачі F?
Поза форумом
Проблема в тому, що ви не враховуєте, що в ReadLn в вкладеному циклі, проводячи зчитування останнього рядка, переводить показчик на нову стрічку, і ваша програма чекає цієї стрічки, яка форматом введення НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА...
Поза форумом
LeBIIIa написав:
А тепер я не зрозумів, якщо я працюю з С++ у цій мові є два варіанта зчитування даних як я знаю cin та scanf. Який з цих операторів можна застосувати до задачі F?
Спробуйте обидва - на те і тренувальний тур :-)
Якщо не помилитеся - обидва підійдуть...
Поза форумом
Добрий день, пишу на мові програмування С++. В мене проблема з задачою А, скинув на сайт задачу після чого отримав повідомлення: "Сталася технічна помилка". Всі умови, що до введення виведення даних я дотримуюсь, програма працює провірено всі виключення. Підкажіть в чому проблема? З бібліотек використовую тільки iostream. (В програмі відсутні паузи вроді system("pause")).
Поза форумом
#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{
const int MAX = 8;
int line[MAX],result,low,higt,max = 0,min = 1000;
cin>>line[0];
cin>>line[1];
cin>>line[2];
cin>>line[3];
cin>>line[4];
cin>>line[5];
cin>>line[6];
cin>>line[7];
...
cout<<result;
return 0;
}
Поза форумом
!!!!!! Якщо файл має інше, ніж назва задачі ім'я, то система замінить назву задачі. Або вручну поправляйте перед відсиланням, або назвайте файл іменем задачі
Поза форумом
Жюри_Пасихов написав:
Проблема в тому, що ви не враховуєте, що в ReadLn в вкладеному циклі, проводячи зчитування останнього рядка, переводить показчик на нову стрічку, і ваша програма чекає цієї стрічки, яка форматом введення НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА...
))) цікаво... дійсно... зазвичай усі інші системи (можливо із -за того що працюють з файлами) в кінці тестів ставлять символ завершення рядка... буду знати.. а взагалі то виходить універсально зчитувати потрібно лише read
Поза форумом
Вибачте, не можу вирішити DEMO_B. Просто не зрозумів умову. Або ж хоча б сказати що означає ця умова?
Поза форумом