На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Доброго часу доби.
У тесті
2 1 1 impossible розв'язок "impossible" не зараховується як вірний. Навіть спеціально перевіряв простий ввід "2 1 1" і вивід "impossible", але навіть його не зараховувало як вірний. Перший тест проходив чудово, помилок в самому слові теж знайти не можу. Можливо, я щось пропустив?
Прошу Вас допомогти розібратися з даною проблемою.
Дякую за увагу
Поза форумом
Вітаю Вас, LVV. Я думав над даним варіантом, але Ваше питання стосується самого розв'язку, тоді як моє - всього лише виводу даних. Тому я вирішив не заважати, оскільки, можливо, тут допущена моя помилка
Поза форумом
По какой то известной только жюри причине в задании "impossible", а в тестах "Impossible".
Вопрос какой вариант сдавать остается открытым.
Поза форумом
Ser написав:
Доброго часу доби.
У тесті
2 1 1 impossible розв'язок "impossible" не зараховується як вірний. Навіть спеціально перевіряв простий ввід "2 1 1" і вивід "impossible", але навіть його не зараховувало як вірний. Перший тест проходив чудово, помилок в самому слові теж знайти не можу. Можливо, я щось пропустив?
Прошу Вас допомогти розібратися з даною проблемою.
Дякую за увагу
Розібралися. Все повинно працювати добре. Вибачте.
Поза форумом
Дякую всім за хорошу роботу)
Поза форумом
Чому розв'язки задач на PYTHON3 не проходять жодний тест на онлайн-перевірці?
Поза форумом
stanislav написав:
У мене розв'язки всіх задач на PYTHON3 проходять усі тести на онлайн-перевірці.
Поза форумом
stanislav написав:
Бо ви, очевидно, щось робите не так, і не дуже вчасно вирішили перевірити свої рішення. І тому тепер змушені в паніці дублювати одне і те ж повідомлення в купі тем, як наче це якось підвищить шанси встигнути вирішити проблему до завершення туру.
Ось таке рішення demo_c проходить всі тести, так що проблема не у python3
print(min(list(filter(lambda x: x > 0, map(int, input().split()[1:]))) or [0]))
дітки, не пишіть такий код ніколи
Відредаговано Dim_ov (2018-11-16 22:39:37)
Поза форумом