На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Яка офіційна мова олімпіади? Чи можна задавати питання журі англійською?
Какой официальный язык олимпиады? Можно ли задавать вопросы жюри на английском?
Поза форумом
Я не можу точно сказати, але наскільки я знаю з попередніх олімпіад питання задаються на українській і російській мовах.
Поза форумом
Офіційна мова олімпіади - українська. Але так як олімпіада носить назву "Відкрита Всеукраїнська...." всі матеріали ми подаємо українською та ( крім офіційних докуметів МОН) однією з 5-ти мов міжнародного спілкування, визначених ЮНЕСКО - російською. Можливо, англійською було б актуальніше, (чи точніше, модніше), але, на жаль, частина членів журі (підозрюю - і учасників) недостатньо вільно володіє англійською, а олімпіада, ( як Ви це добре знаєте) потребує чітких формулювань як в умовах задач, так і в відповідях на запитання. Журі працює над вдосконаленням своєї англійської, радить це робити і учасникам, але не в рамках цієї олімпіади.
Тому краще задавайте питання однією з мов подання умови задач - українською чи російською. Проте, якщо бажаєте англійською (чи якоюсь іншою) ми спробуємо в межах власної компетенції Вам відповісти.
Поза форумом
Здається, ти неправильно прочитав інформацію про олімпіаду: офіційні мови Pascal та C(++)
Поза форумом
Ivan, малися на увазі не мови програмування, а мови ... спілкування
Поза форумом
г. Мысак, я думаю, вы бы смогли помочь олимпиаде переведя условия на англ., тем самым сделав ее "понятной" для всего мира. я могу помочь проревьювить )
думаю что глава жюри против не будет?
Поза форумом
Dan Mysak написав:
Яка офіційна мова олімпіади? Чи можна задавати питання журі англійською?
Какой официальный язык олимпиады? Можно ли задавать вопросы жюри на английском?
учите албанский и задавайте вопросы на нем.
к чему глупые вопросы, если ответ заранее понятен?
Поза форумом