На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Доброго дня! Мене цікавить досвід інших щодо консультацій онколога. Як обирати спеціаліста і на що звертати увагу при виборі клініки? Хто вже проходив через це, поділіться своїми думками.
Поза форумом
Коли я потребував консультації онколога, звернув увагу на відгуки пацієнтів. Для мене було важливо відчути довіру до лікаря, тому я обирав того, хто має позитивні рекомендації від інших людей.
Поза форумом
Я чув, що важливо звертатися до онкологів, які мають досвід у лікуванні конкретного виду раку. Діалог з форумчанами допоміг мені зрозуміти, які клініки мають хорошу репутацію в цій сфері.
Поза форумом
Осип написав:
Я чув, що важливо звертатися до онкологів, які мають досвід у лікуванні конкретного виду раку. Діалог з форумчанами допоміг мені зрозуміти, які клініки мають хорошу репутацію в цій сфері.
Не люблю ходити до лікарів, чесно. Але коли на роботі колега сказала, що в Добробуті https://dobrobut.com/ua/services/c-konsultacia-onkologa її татові допомогли, вирішив, що треба перевірити.
Записався на консультацію до онколога – все чітко, швидко, і головне, лікар нормально все пояснив. Я навіть не думав, що можна ось так спокійно поговорити на такі важкі теми. Дуже допомогли рекомендаціями і подальшими аналізами. Якщо маєш підозри чи просто треба фахова порада – йди сюди, не пожалкуєш.
Поза форумом