Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2024-12-22 11:37:14

Осип
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Консультація онколога!

Доброго дня! Мене цікавить досвід інших щодо консультацій онколога. Як обирати спеціаліста і на що звертати увагу при виборі клініки? Хто вже проходив через це, поділіться своїми думками.

Поза форумом

#2 2024-12-22 11:37:34

Tarass
Олімпієць

Re: Консультація онколога!

Коли я потребував консультації онколога, звернув увагу на відгуки пацієнтів. Для мене було важливо відчути довіру до лікаря, тому я обирав того, хто має позитивні рекомендації від інших людей.

Поза форумом

#3 2024-12-22 11:38:35

Осип
Олімпієць

Я чув, що важливо звертатися до онкологів, які мають досвід у лікуванні конкретного виду раку. Діалог з форумчанами допоміг мені зрозуміти, які клініки мають хорошу репутацію в цій сфері.

Поза форумом

#4 2024-12-22 11:39:11

Tarass
Олімпієць

Осип написав:

Я чув, що важливо звертатися до онкологів, які мають досвід у лікуванні конкретного виду раку. Діалог з форумчанами допоміг мені зрозуміти, які клініки мають хорошу репутацію в цій сфері.

Не люблю ходити до лікарів, чесно. Але коли на роботі колега сказала, що в Добробуті https://dobrobut.com/ua/services/c-konsultacia-onkologa її татові допомогли, вирішив, що треба перевірити.
Записався на консультацію до онколога – все чітко, швидко, і головне, лікар нормально все пояснив. Я навіть не думав, що можна ось так спокійно поговорити на такі важкі теми. Дуже допомогли рекомендаціями і подальшими аналізами. Якщо маєш підозри чи просто треба фахова порада – йди сюди, не пожалкуєш.

Поза форумом

Нижній колонтитул